Banii Fermierului | +expozitie+biomasa+biogaz

La nivel teoretic, agricultorii romani cunosc faptul ca din resturi vegetale si reziduurile rezultate din zootehnie se poate produce cu succes energie electrica si termica, insa nu prea pun in practica acest potential. Cei mai multi fermieri sustin faptul ca o piedica majora in calea producerii de energie din deseuri este lipsa banilor. Intr-adevar astfel de investitii costa, dar si beneficiile sunt pe masura. Iar fondurile europene ar putea fi folosite tocmai in acest scop. Informatii specializate despre tehnologiile de biomasa si biogaz se pot obtine direct de la sursa: targul de energii regenerabile si eficienta energetica al Romaniei, RoEnergy, care se desfasoara an la an la Bucuresti si Timisoara. Recent, organizatorii Targului International RoEnergy Bucuresti, cel mai important eveniment al industriei de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica din Romania, au demarat campania de inscrieri si promovare a urmatorului targ, editia RoEnergy Bucuresti numarul V, care va avea loc in perioada 6-8 mai 2015, la ROMAERO, Baneasa, sector1 , Bucuresti. Printre principalele noutati se remarca promovarea focusata a domeniilor care alcatuiesc portofoliul RoEnergy: RoEnergy#SOLAR, RoEnergy#BIOMASA, RoEnergy#BIOGAZ, RoEnergy#HYDROPOPWER, RoEnergy#WINDPOWER, RoEnergy#EnergyINDEPENDENT. Pe langa expozitie, sub “umbrela” Targului RoEnergy vor avea loc o serie de manifestari conexe dintre care mentionam: conferinte, mese rotunde, workshop, tombola RoEnergy, etc.

Va doriti o ferma independenta energetic ?

Noile tehnologii de biogaz, biomasa, energie solara, etc, pot contribui in mod substantial nu numai la cresterea eficientei energetice in ferma, ci chiar la obtinerea independentei energetice a unei exploatatii agricole. Prin introducerea noului sistem de subventionare feed-in-tariff (FIT), agricultorul se poate transforma din consumator de energie in producator de energie ( electrica ori termica). Cum puteti obtine mai multe informatii pe aceasta tema ? Una dintre cele mai simple modalitati este sa va abonati, fara nici un cost, la newsletter-ul RoEnergy (abonarea se poate face accesand site-ul www.roenergy.eu) si , desigur, sa participati la manifestarile R.E.S. Group ( organizator de evenimente pe energii regenerabile).

Domenii de interes

RoEnergy#SOLAR: sisteme fotovoltaice de pana la 0.5 MW, operare & mentenanta parcuri PV, stocare energie, sisteme termice, infrastructura energetica, etc.
RoEnergy#BIOMASA: sisteme de pana la 0.5 MW, energie din deseuri, cogenerare, solutii de termoficare pentru municipalitati, etc.
RoEnergy#BIOGAZ: centrale de pana la 0.5 MW, energie in fermele de animale, cogenerare, etc.
RoEnergy#HYDROPOWER: sisteme microhidrocentrale de pana la 0,5 MW, solutii de independenta energetica, retehnologizari MHC, etc.
RoEnergy#WINDPOWER: sisteme de pana la 0,5 MW MW, operare & mentenanta parcuri eoliene, infrastructura energetica, etc.

Mai multe detalii pe www.roenergy.eu
Din 2015, in Romania incepe o noua Revolutie Energetica Dupa boom-ul parcurilor eoliene si solare, in Romania este asteptata sa se produca adevarata Revolutie Energetica: producerea de energie, in instalatiile mici, pentru consumul propriu, cu posibilitatea livrarii in retea a excedentului de energie. Prin noul sistem de subventionare, denumit feed-in tariff, consumatorul de energie devine producator de energie.

Ajuns la editia a V-a, pana in prezent, la fiecare din evenimentele precedente, Targul RoEnergy a reunit expozanti de pe trei continente ( Europa, Asia si America de Nord ), alaturi de experti, cercetatori, persoane de decizie din industria RES, asociatii profesionale, reprezentanti ai administratiilor publice, ministere, oameni de afaceri si mass media.

Cat costa un stand expozitional ?
Doriti sa beneficiati de o pozitie privilegiata a standului companiei dumneavoastra la Targ ? Cea mai buna optiune este sa va rezervati din timp un stand. Solicitati chiar acum o Oferta de pret fara nici o obligatie la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Cat costa pozitia de Sponsor ?
Doriti sa fiti in centrul atentiei in mediul de business si mass media ? Optati pentru una dintre pozitiile de Sponsor al Targului RoEnergy Bucuresti, solicitand o Oferta de sponsorizare fara nici o obligatie: press@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Tematica RoEnergy Bucuresti 2015
Tematica Targului ( selectie): energie solara, PV, termal, bioenergie ( biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), energie eoliana, microhidroenergie, eficienta energetica, infrastructura energetica.