Banii Fermierului | expozitie targ conferinte energie regenerabile solara eolian roenergy bucuresti iunie 2012

Dupa cum “Banii Fermierului” a  anuntat deja, goana dupa constructia de parcuri solare fotovoltaice  in Romania a inceput inca din 2011. Ceea ce inseamna ca in anul in curs va trebui sa apara primele “roade”. Conform Transelectrica, un numar de 20 de investitori, care si-au obtinut contractele de racordare la retea, ar trebui sa “aprinda lumina”,  folosind energie exclusiv de la Soare,  in urmatoarele luni de zile.

“Banii Fermierului” prezinta, in premiera, Top-ul primilor 10 de investitori care au mizat pe parcuri solare in Romania, Top care se prezinta dupa cum urmeaza:

1. Studina Solar Bucuresti.

2.Vanju Mare Solar.

3. Potelu Solar.

4. Vim Energy ( cu doua proiecte).

5. Corabia Solar.

6. Cujmir Solar ( cu doua proiecte)

7. Simico Prod Food.

8. Alfa land.

9. Bucur and Buthion Fotovoltaic.

10. Amy Style.

In perioada 20-22 Iunie 2012, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, va avea loc una dintre cele mai mari manifestari din domeniul energiilor regenerabile si al eficientei energetice, Targul International RoEnergy South-East Europe 2012, eveniment la care se vor dezbate cele mai fierbinti probleme ale momentului.

Cei care sunt interesati sa participe la Targul RoEnergy pot solicita Oferte de pret si Informatii la marketing@roenergy.eu