Banii Fermierului | energie regenerabila

Detineti o exploatatie agricola, silvica, o cabana si  pur si simplu  va ganditi sa deveniti independent din punct de vedere energetic ? Ori macar sa economisiti o parte din costurile cu energia ? Mai exact doriti sa produceti in regie proprie energia necesara exploatatiei dvs ? Stiati ca din anumite culturi agricole ori din reziduuri se poate “face”  energie insa niciodata nu ati calculat cat se poate castiga de pe urma acestora ? Doriti sa aflati cat costa un astfel de proiect ?

Inscrieti-va la RoEnergy South-East Europe, Bucuresti 2011, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii,  7-9 iulie 2011 ( www.roenergy.eu) si veti afla in detaliu, tot ce va intereseaza pe aceasta tema. Daca nu mai aveti rabdare si doriti un calcul estimativ cu privire la potentialul energetic al exploatatiei dvs,  contactati-l pe domnul Teodor Vintila, Partener RoEnergy, cadru didactic, cercetator la Institutul de Biotehnologii Aplicate, din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara, la e mail: press@roenergy.eu.

Prin acelasi mod  puteti solicita o estimare a potentialului eolian ori solar, studiul fiind facut de catre Octavian Dan Capatina, cercetator la IPA CIFATT Cluj, Partener RoEnergy Bucuresti 2011.

Pentru a va putea afla potentialul energetic al exploatatiei dvs, trebuie sa  oferiti informatii cu privire profilul exploatatiei si al zonei.

Detalii cu privire la RoEnergy pe site-ul: www.roenergy.eu