Banii Fermierului | Cat costa sa-ti deschizi o fabrica de suc de mere ?

De ce sa exportam graul, cand putem castiga mult mai mult daca am exporta produse de panificatie ? Ori de ce trimitem in vest camioane de mere, cand ar fi infinit mai profitabil sa exportam suc de mere ?

Ei bine, asa a gandit si Marian Draghia, 35 de ani, un tanar antre­prenor din Brasov, cand a hotarat sa puna bazele unei mici fabrici de productie de suc de mere. El a facut acest pas,   prin firma SaftStupina SRL-D, cu ajutorul fondurilor nerambursabile, dar avand si surse proprii, totalul investitiei ridicandu-se la  de 20.000 de euro.

Planuri in continuare ? Materia prima ( merele ) vin din propria sa livada, intinsa pe 1 hectar. Dupa procesare, tanarul trebuie sa gaseasca magazine de desfacere si, de ce nu, beneficiari in strainatate.

Asadar, se poate ?

Continut asemanator: