Banii Fermierului | 2012 | June

Există cel puțin trei motive care ar trebui să vă convingă ca, în perioada 20-22 iunie 2012, să treceți pragul ROMAERO, Băneasa, ( B-dul Ficusului, 44, sector 1 București) locația Târgului Internațional de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică în Construcții RoEnergy București 2012, a patra ediție în România.

1.Pentru a participa la Conferințele Bioenergia în România: Biomasă, biocombustibili biogaz, în data de 22 iunie 2012, între orele 14.00 și 16.30. Dintre prezentările care vor fi susținute menționăm: Salcia energetică, o sursă de energie regenerabilă și o alternativă în agricultură,  Probleme actuale privind obținerea bioetanolului din resurse regenerabile, Biomasa din agricultură, Uleiurile vegetale, o nouă sursă de energie regenerabilă, Biomasa – implicații în eficiența energetică. Temele vor fi susținute de către reprezentanți ai mediului de afaceri, cercetători, mediul academic, din țară și din străinătate.

2. Pentru a vizita expoziția RoEnergy. De ce ? Astfel veți putea afla cum ferma dumneavoastră ar putea deveni independentă din punct de vedere energetic. Prin folosirea panourilor solare, turbinelor eoliene  ori a  biogazului.

3. Pentru a stabili contacte cu firme române ori din străinătate, care au aceleași interese. Și pentru a afla noi tehnologii în bioenergie, un domeniu cu un potențial enorm în România, actualmente insuficient exploatat.

Detalii la press@roenergy.eu

www.roenergy.eu